
Brunch
Lørdag
fra 14:00 til 16:00
Østers pr stk. (sulfitt, bløtdyr) 40,-
Salat Lyonnaise (sulfitt, egg, sennep) 195,-
Eggs Benedict (hvete, melk, sulfitt, egg) 185,-
Moules frites (bløtdyr, melk) 195,-
Steak minute (egg, melk, sulfitt) 275,-
Asparges (melk, egg, fisk, hvete) 195,-

À LA CARTE
LES PETITES BOUCHÉES
Østers pr stk. 45,-
sitron & sherry eddik (sulfitt, bløtdyr)
Sturia Caviar 10g 325,-
vannbakkelse & Røros rømme (hvete, melk, egg, fisk)
Pata Negra 48 måneder 145,-
(30 gram)
Gougères 3stk/6stk 95,-/165,-
vannbakkelse med ost (hvete, melk, egg)
Beinmarg 125,-
urter, løk & hvitløks toast (hvete, melk, sulfitt)
LES ENTRÉES
Rørt tartar 225,-
sennep majones, reddik & revet pepperrot
(egg, sennep, sulfitt)
Rillettes maison 175,-
syltet grønnsaker & sennep
(hvete, sennep, sulfitt)
Andeterrine 275,-
lever, lår, melkebrød, congac & aprikos
(melk, egg, hvete, sulfitt)
Asparges 225,-
sause mousseline, ramsløk & spekeskinke
(egg, melk, sulfitt)
LES PLATS PRINCIPAUX
Piggvar 445,-
veloute saus, neper, ramsløk & pommes duchesse
(fisk, egg, melk, bygg, sulfitt)
Breiflabb 425,-
Vin Jaune saus, asparges & pommes dauphine
(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)
Entrecôte 445,-
Bearnaise, tomater og pommes frites
(egg, melk, sulfitt)
Tørrmodnet svinnenakke fra Annis 425,-
sommerkål, café de Paris smør & grillet potet
(melk, sulfitt)
LES DESSERTS
Rabarbra 155,-
crème fraîche, hvit sjokolade, marengs & timut pepper
(egg, melk)
Profiteroles 155,-
vaniljeis & sjokoladesaus
(hvete, melk, egg)
Kirsebær Clafoutis 155,-
mandel & crème Diplomate
(egg, melk, mandel)
Macarons 3stk/6stk 75,-/135,-
(melk, hvete, egg, mandler)
Utvalg av oster 275,-/ 75,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmalade
(melk, hvete, egg)
Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme