top of page
À LA CARTE 

​​​​

LE MENU DE LA SOIRÈE

​​

Steak tartar

Rørt oksetartar med steinsopp, syltet rødbete og sprø potet (egg, sennep, melk, bygg, sufitt)

​​

Saint-Jaques

Grillet kamskjell med skorsonerrot, hasselnøtter & hollandaise (bløtdyr, hasselnøtter, bygg, egg, melk, sulfitt)

​​

Le poisson du jour *

Dagens fisk med hjerteskjell & fennikel (fisk, bløtdyr, sulfitt, melk)

​​

Canard de Holte *

Grillet and fra Holte gård med sin egen sjy, savoykål og potetkroketter (sulfitt, melk, egg, sennep, hvete)

​​

Mousse au chocolat *

Sjokolademousse, marengs, valnøtt & kirsebær (egg, melk, sulfitt ,valnøtt)

​​

​​

5-retters 895,-

3-retters 725,-

Drikkemeny 5-retters (4 smaker) 850,-

Drikkemeny 3-retters (3 smaker) 695,-

​​

3 retters meny er markert med *

​​

​​

​​

LES PETITES BOUCHÉES

​​​

Østers 1stk/12stk   55,-/595,-
Sitron & sherry eddik 
(sulfitt, bløtdyr)

​

Gratinert østers 1stk/12stk   60,-/685,-

Comté & saus vierge (sulfitt, bløtdyr, melk, hvete)

​

Sturia Caviar 10g   335,-
Vannbakkels & Røros rømme  
(hvete, melk, egg, fisk)

​

Kyllingleverparfait   125,-

Bjørnebær &  melkebrød (melk, sulfitt, hvete, egg)

​

Beinmarg   125,-

Tomat, ansjos & grillet brød  (hvete, fisk, sulfitt)

​

Charcuterie   225,-

Utvalg av spekemat og pater med tilbehør (sulfitt, egg, sennep)

​

Gougères 3stk/6stk   95,-/165,-
Vannbakkels med Comté 
(hvete, melk, egg)

​​​​

​​​​​​​

LES ENTRÉES​​​

​​​​​​

Steak tartare   235,-
Rørt oksetartar med steinsopp, syltet rødbete & sprø potet 

(egg, bygg, melk, sulfitt, sennep)

Flétan cru   235,-

Rå marinert kveite med sitrus, søl & vinterreddik

(fisk, bygg, egg, sennep, sulfitt)​

Saint-Jacques   255,-

Grillet kamskjell med skorsonerrot, hasselnøtter & hollandaise

(bløtdyr, melk, sulfitt, hasselnøtter, bygg, egg)​​​

​​​​​​​

​

LES PLATS PRINCIPAUX

​​​​​​​​​

Le poisson du jour   435,-

Dagens fisk med hjerteskjell, fennikel & potetmos

(fisk, melk, bløtdyr, sulfitt)

Lotte   465,-
Breiflabb med Vin Jaunesaus, sellerirot  & pommes dauphine

(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)

Entrecôte   465,-
Bearnaise, hjertesalat & pommes frites

(egg, melk, sulfitt)

Canard de Holte   435,- 
Grillet and fra Holte gård med sjy, savoykål & potetkrokett 

(melk, sulfitt, egg, sennep, hvete)

​​​​​

​

LES DESSERTS

​​​​

Et utvalg oster   275,-/ 75,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmelade

(melk, hvete, egg, nøtter)

Mont d'Or   595,-   legg til trøffel 150,-

Helbakt Mont d' Or ost serveres med brød og syltet grønnsaker

(melk, sulfitt, hvete)

Epler fra Knatten   135,-
Krydderis, salt karamellsaus & financier

(egg, melk, hvete, mandel)

Mousse au chocolat   155,- 
Marengs, valnøtt & kirsebær

(melk, egg, valnøtt, sulfitt)

Canelé   45,- per stykk 

Fransk bakverk, smakt til med rom og vanilje

(melk, hvete, egg, sulfitt)

 

​

​

​

Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme

​

​

​

©2024 av Fourrage. 

bottom of page