top of page
À LA CARTE 

LES PETITES BOUCHÉES

Østers pr stk.   45,-
sitron & sherry eddik 
(sulfitt, bløtdyr)

Sturia Caviar 10g    325,-
vannbakkelse & Røros rømme 
(hvete, melk, egg, fisk)

Pata Negra 48 måneder   145,-

(30 gram)

Gougères 3stk/6stk   95,-/165,-
vannbakkelse med ost 
(hvete, melk, egg)

Beinmarg    125,-
urter, løk & hvitløks toast (hvete, melk, sulfitt)

LES ENTRÉES

Rørt tartar   225,-
sennep majones, reddik & revet pepperrot

(egg, sennep, sulfitt)

Rillettes maison  175,-

syltet grønnsaker & sennep 

(hvete, sennep, sulfitt)

Andeterrine     275,-
lever, lår, melkebrød, congac & aprikos

(melk, egg, hvete, sulfitt)

Asparges   225,-
sause mousseline, ramsløk & spekeskinke

(egg, melk, sulfitt)

LES PLATS PRINCIPAUX

Piggvar   445,-
veloute saus, neper, ramsløk & pommes duchesse

(fisk, egg, melk, bygg, sulfitt)

Breiflabb  425,-
Vin Jaune saus, asparges & pommes dauphine

(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)

Entrecôte  445,-
Bearnaise, tomater og pommes frites

(egg, melk, sulfitt)

Tørrmodnet svinnenakke fra Annis   425,- 
sommerkål, café de Paris smør & grillet potet

(melk, sulfitt)

LES DESSERTS

Rabarbra   155,-
crème fraîche, hvit sjokolade, marengs & timut pepper

(egg, melk)

Profiteroles   155,- 
vaniljeis & sjokoladesaus

(hvete, melk, egg)

Kirsebær Clafoutis   155,-
mandel & crème Diplomate

(egg, melk, mandel)

Macarons 3stk/6stk   75,-/135,- 

(melk, hvete, egg, mandler)

Utvalg av oster  275,-/ 75,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmalade

(melk, hvete, egg)

Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme

©2024 av Fourrage. 

bottom of page