top of page

Brunch
Lørdag
fra 14:00 til 16:00
Østers pr stk. (sulfitt, bløtdyr) 35,-
Salat Lyonnaise (sulfitt, egg, sennep) 195,-
Eggs Benedict (hvete, melk, sulfitt, egg) 175,-
Moules frites (bløtdyr, melk) 195,-
Steak minute (egg, melk, sulfitt) 245,-
Croque Fourrage (melk, egg, hvete) 195,-

MENU À PRIX FIXE
ENTRÉE
Asparges, Sauce vierge & Hollandaise
(sulfitt, egg, melk, hvete)
PLAT PRINCIPAL
Kylling fra Holte, Morkler & Ramsløk
(egg, melk, hvete)
ELLER
Poisson du jour, Squash & Pistou
(fisk)
'
DESSERT
Rabarbra, Hvit sjokolade & Verbena
(egg, melk, hvete)
675,- per person
Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme
bottom of page