Brunch
Lørdag
fra 14:00 til 16:00
Østers pr stk. (sulfitt, bløtdyr) 35,-
Salat Lyonnaise (sulfitt, egg, sennep) 195,-
Eggs Benedict (hvete, melk, sulfitt, egg) 175,-
Moules frites (bløtdyr, melk) 195,-
Steak minute (egg, melk, sulfitt) 245,-
Croque Fourrage (melk, egg, hvete) 195,-
À LA CARTE
LES PETITES BOUCHÉES
Rillettes maison 115,-
(hvete, sennep)
Jambon de Bosses 125,-
(30 gram)
Østers pr stk. 40,-
(sulfitt, bløtdyr)
Caviar 10g 325,-
(hvete, melk, egg, fisk)
Gougères 3stk/6stk 95,-/165,-
(hvete, melk, egg)
LES ENTRÉES
"Galette" med hummer 245,-
(egg, melk, hvete, skalldyr)
Croque Fourrage Comté, Pata Negra og trøffel 195,-
(melk, egg, hvete)
Pelle Janzon Indrefilet and Løyrom 225,-
(egg, fisk, sennep, melk, hvete)
Blåskjell og 'nduja 195,-
(bløtdyr, melk)
LES PLATS PRINCIPAUX
Breiflabb, vin jaune og pommes dauphine 415,-
(fisk, hvete, egg, melk, sulfitt)
Oksekjake, marg og potet 365,-
(melk, egg)
Entrecôte, Béarnaise og tomatsalat 435,-
(egg, melk, sulfitt)
Andelår med peppersaus og sprø potet 375,-
(melk, sulfitt, fisk, hvete, sennep)
LES DESSERTS
Profiteroles, Vaniljeis & Sjokoladesaus 155,-
(hvete, melk, egg)
Rullekake med sitrus og pistasj 145,-
(egg, melk, hvete, spor av andre nøtter)
Melkesjokolade crème brûlée 145,-
(egg, melk, hvete)
Café Gourmand 125,-
(melk, hvete, egg, mandler)
Utvalg av oster 245,-/ 65,- per stykk
(melk, hvete, egg)
Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme