
Lunsj
Lørdag
fra 14:00 til 16:00
Les petites bouchées​
Østers (sulfitt, bløtdyr, melk, hvete)
Naturell 50,-/1stk
Gratinert med Comté & sauce vierge 55,-/1stk
Gougères (melk, egg, hvete) 30,-/1stk
Kyllingleverparfait (hvete, melk, sulfitt) 115,-
Grillet beinmarg (fisk, sulfitt, hvete) 115,-
​​
Les plats principaux
Steak tartar & frites (melk, sulfitt, bygg, sennep, egg) 235,-
"Galette" (melk, egg, hvete, sulfitt) 235,-
Steak minute ​(sulfitt, melk, egg) 275,-​
Dagens rett (dagspris)
​​
Les desserts
Profiteroles (melk, hvete, egg) 155,-
Epler fra Knatten (egg, melk, hvete, mandel) 135,-
​​​

À LA CARTE
​​​​
LE MENU DE LA SOIRÈE
​​
Steak tartar
Rørt oksetartar med steinsopp, syltet rødbete og sprø potet (egg, sennep, melk, bygg, sufitt)
​​
Saint-Jaques
Grillet kamskjell med skorsonerrot, hasselnøtter & hollandaise (bløtdyr, hasselnøtter, bygg, egg, melk, sulfitt)
​​
Le poisson du jour *
Dagens fisk med hjerteskjell & fennikel (fisk, bløtdyr, sulfitt, melk)
​​
Canard de Holte *
Grillet and fra Holte gård med sin egen sjy, savoykål og potetkroketter (sulfitt, melk, egg, sennep, hvete)
​​
Mousse au chocolat *
Sjokolademousse, marengs, valnøtt & kirsebær (egg, melk, sulfitt ,valnøtt)
​​
​​
5-retters 895,-
3-retters 725,-
Drikkemeny 5-retters (4 smaker) 850,-
Drikkemeny 3-retters (3 smaker) 695,-
​​
3 retters meny er markert med *
​​
​​
​​
LES PETITES BOUCHÉES
​​​
Østers 1stk/12stk 55,-/595,-
Sitron & sherry eddik (sulfitt, bløtdyr)
​
Gratinert østers 1stk/12stk 60,-/685,-
Comté & saus vierge (sulfitt, bløtdyr, melk, hvete)
​
Sturia Caviar 10g 335,-
Vannbakkels & Røros rømme (hvete, melk, egg, fisk)
​
Kyllingleverparfait 125,-
Bjørnebær & melkebrød (melk, sulfitt, hvete, egg)
​
Beinmarg 125,-
Tomat, ansjos & grillet brød (hvete, fisk, sulfitt)
​
Charcuterie 225,-
Utvalg av spekemat og pater med tilbehør (sulfitt, egg, sennep)
​
Gougères 3stk/6stk 95,-/165,-
Vannbakkels med Comté (hvete, melk, egg)
​​​​
​​​​​​​
LES ENTRÉES​​​
​​​​​​
Steak tartare 235,-
Rørt oksetartar med steinsopp, syltet rødbete & sprø potet
(egg, bygg, melk, sulfitt, sennep)
Flétan cru 235,-
Rå marinert kveite med sitrus, søl & vinterreddik
(fisk, bygg, egg, sennep, sulfitt)​
Saint-Jacques 255,-
Grillet kamskjell med skorsonerrot, hasselnøtter & hollandaise
(bløtdyr, melk, sulfitt, hasselnøtter, bygg, egg)​​​
​​​​​​​
​
LES PLATS PRINCIPAUX
​​​​​​​​​
Le poisson du jour 435,-
Dagens fisk med hjerteskjell, fennikel & potetmos
(fisk, melk, bløtdyr, sulfitt)
Lotte 465,-
Breiflabb med Vin Jaunesaus, sellerirot & pommes dauphine
(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)
Entrecôte 465,-
Bearnaise, hjertesalat & pommes frites
(egg, melk, sulfitt)
Canard de Holte 435,-
Grillet and fra Holte gård med sjy, savoykål & potetkrokett
(melk, sulfitt, egg, sennep, hvete)
​​​​​
​
LES DESSERTS
​​​​
Et utvalg oster 275,-/ 75,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmelade
(melk, hvete, egg, nøtter)
Mont d'Or 595,- legg til trøffel 150,-
Helbakt Mont d' Or ost serveres med brød og syltet grønnsaker
(melk, sulfitt, hvete)
Epler fra Knatten 135,-
Krydderis, salt karamellsaus & financier
(egg, melk, hvete, mandel)
Mousse au chocolat 155,-
Marengs, valnøtt & kirsebær
(melk, egg, valnøtt, sulfitt)
Canelé 45,- per stykk
Fransk bakverk, smakt til med rom og vanilje
(melk, hvete, egg, sulfitt)
​
​
​
Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme