
Brunch
Lørdag
fra 14:00 til 16:00
Østers pr stk. (sulfitt, bløtdyr) 40,-
Salat Lyonnaise (sulfitt, egg, sennep) 195,-
Eggs Benedict (hvete, melk, sulfitt, egg) 185,-
Rørt tartar (hvete, melk, sennep, sulfitt) 225,-
Steak minute (egg, melk, sulfitt) 275,-
Asparges salat (melk, egg, fisk, sulfitt) 235,-

À LA CARTE
LES PETITES BOUCHÉES
Østers pr stk. 45,-
sitron & sherry eddik (sulfitt, bløtdyr)
Sturia Caviar 10g 325,-
vannbakkelse & Røros rømme (hvete, melk, egg, fisk)
Kalix løyrom 15g/30g 195,-/350,-
Friske grønnsaker & Røros rømme (fisk,melk)
Vellagret spekeskinke fra Nyyyt 30g 145,-
Gougères 3stk/6stk 95,-/165,-
vannbakkelse med ost (hvete, melk, egg)
LES ENTRÉES
Nicoise 245,-
salat med rå marinert tunfisk, egg & oliven
(fisk, egg, sulfitt, bygg, sennep)
Rillettes maison 175,-
syltet grønnsaker & sennep
(hvete, sennep, sulfitt)
Rørt Tartar 225,-
Piment d'Espelette, grillet tomat og Gruyere
(egg, sennep, melk, sulfitt)
Asparges 225,-
sause mousseline, ramsløk & spekeskinke
(egg, melk, sulfitt)
LES PLATS PRINCIPAUX
Piggvar 445,-
Legg til 15g Kalix løyrom +145
veloute saus, neper, ramsløk & pommes duchesse
(fisk, egg, melk, bygg, sulfitt)
Breiflabb 425,-
Vin Jaune saus, asparges & pommes dauphine
(fisk, hvete, bygg, egg, melk, sulfitt)
Entrecôte 445,-
Bearnaise, tomater og pommes frites
(egg, melk, sulfitt)
Tørrmodnet svinnenakke fra Annis 425,-
Rotie de porc saus, sommerkål, café de Paris smør & grillet potet
(melk, sulfitt)
LES DESSERTS
Rabarbra 155,-
crème fraîche, hvit sjokolade, marengs & timut pepper
(egg, melk)
Profiteroles 155,-
vaniljeis & sjokoladesaus
(hvete, melk, egg)
Kirsebær Clafoutis 155,-
mandel & crème Diplomate
(egg, melk, mandel)
Madeleines 3stk/6stk 85,-/145,-
(melk, hvete, egg, mandler)
Utvalg av oster 275,-/ 75,- per stykk
Se tavla for dagens utvalg. Serveres med kjeks og marmalade
(melk, hvete, egg)
Vi tar forbehold om at meny- og prisendringer kan forekomme